Viime vuonna kerroimme HH-kiinteistöpalveluiden uutiskirjeissä neljästä HH-kiinteistöpalvelun toimialasta eli talotekniikasta, kiinteistöhuollosta, puhtaus- ja vartiointipalveluista. Vuoden 2016 uutiskirjeissä syvennymme tarkemmin eri toimialojen tarjoamiin palveluihin ja tuotteisiin. Haluamme palvella asiakkaitamme mahdollisimman hyvin ja siksi tiedustelemmekin, millaisista asioista juuri sinä haluat uutiskirjeistämme lukea? Katso oheisesta valikoimastamme sinua kiinnostava aihe tai kerro, mikä muu kiinteistöasioissa askarruttaa. Lähetä meille juttutoiveesi sähköpostiviestillä osoitteeseen tiina.takkinen@hhkp.fi

HH-kiinteistöpalveluiden palvelu- ja tuotevalikoima:

 • hälytyskeskus- ja valvomopalvelut
 • talotekniikan huoltopalvelut
 • ulkoalueiden huoltotyöt
 • automaatiotyöt
 • kylmätekniikkatyöt
 • kellarikylmiöiden huoltotyöt
 • lämpöpumput
 • putki- ja ilmastointityöt
 • ilmanvaihdon puhdistukset
 • sähkötyöt
 • vartiointipalvelut
 • turvallisuustekniikka
 • henkilösuojaus
 • pysäköinninvalvonta
 • turvakartoitukset
 • peruspesu ja vahaukset
 • ylläpitosiivous
 • huoneistoremontit
 • kylpyhuone- ja märkätilasaneeraukset
 • rakennustekniset palvelut ja mittaukset