HH-kiinteistöpalveluiden puhtauspalveluilla on noin 550 sopimusasiakasta ja siivottavaa pinta-alaa yhteensä 300 000 m2. Siis 30 hehtaaria säännöllisesti puhtaana pidettävää lattiapintaa. Eikä vain lattioita, vaan totta kai myös seiniä, ikkunoita, ovia ja lauteita!

HHKP:n puhtauspalveluissa työskentenee noin 100 siivousalan ammattilaista. Siivouksessa laatu on sitä, että kaikki sovitut tehtävät tehdään sovittuina aikoina ja aina yhtä huolellisesti.

- Meillä puhtauspalveluissa toiminta perustuu asiakkaiden kuuntelemiseen ja luottamukselliseen yhteistyöhön. Luotettavuus onkin siivouksessa tärkeintä. Olemme kumppani, jolle asiakas voi huoletta uskoa avaimensa, kertoo HHKP:n yksikön päällikkö Hannele Salminen.

Puhtauspalveluilla on neljä erilaista kohderyhmää: kiinteistö-, toimitila-, tuotanto- ja terveydenhoitotilojen siivous.

Rappusiivous asukkaiden parhaaksi

Nykyaikaisilla koneilla ja siivousmenetelmillä pääsee pitkälle, mutta parhaaseen laatuun ylletään vain pysyvän henkilöstön ammattitaidolla ja kymmenien vuosien kokemuksella. HH-kiinteistöpalveluiden siivoojat tekevät työtään asiakkaiden parhaaksi, sillä puhdasta on ilo tehdä.

Säännöllisen sopimussiivouksen lisäksi puhtauspalveluilta voi tilata myös perussiivouksen. Perussiivous on erityiseen tarpeeseen tilattu ja kertaalleen suoritettava työ, joka vaatii usein myös erikoiskoneita ja -aineita. Perussiivoukseen voi kuulua esimerkiksi vanhan vahan poistaminen ja lattian vahaus tai seinien, katon, ovien ja ikkunoiden peseminen.

Toimitilojen siivousta mittatilauksena

Puhtaat toimitilat ovat työntekijöiden viihtyvyyden ja tyytyväisyyden perusta, mutta myös osa yrityksen imagoa. Tarkoituksenmukainen ja järkevä puhtaustaso on myös osa turvallista ja terveellistä työympäristöä.

- Oikein mitoitettu siivous on taloudellisestikin järkevää. Hyvin hoidettuna tilojen pintamateriaalit kestävät pitkään ja kiinteistön arvo säilyy, Hannele Salminen toteaa.

Asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity palvelu luo vahvan pohjan toiminnalle ja joustaa tilanteiden muuttuessa. Puhtauspalveluiden työntekijät haluavat työskennellä asiakkaan parhaaksi, iloisin mielin.

Mitä sinulle saisi olla?