HH-kiinteistöpalvelun puhtauspalveluiden ja kiinteistönhoidon esimiehet löytyvät nyt alueittain samoista tiloista. Puhtauspalveluiden palveluesimiehet ovat muuttaneet kiinteistönhoidon kanssa samoihin tiloihin seuravasti: Merja Virtala Kanjoninkadulle, Hanna Alenius Viinikkaan ja Tuula Leppäkangas Onkiniemeen. Alueellisiin tiimeihin on myös nimetty omat putki- ja sähköasentajat.

Keväällä suunnitellut muutokset Huomisen HH:n tavoitteiden saavuttamiseksi alkavat konkretisoitua.

- Tavoitteena on syventää eri yksiköiden välistä yhteistyötä, helpottaa työntekijöiden asiointia työnjohdon luona ja kehittää asiakkaiden ostamia palvelukokonaisuuksia, kertoo toimitusjohtaja Tokke Salonen. 

Posti kulkee palveluesimiehille edelleen vanhaan osoitteeseen Kanjoninkatu 4. Myös puhelinnumerot ja sähköpostiosoitteet pysyvät entisellään.