HH-kiinteistöpalvelujen uudessa puhelinjärjestelmässä on mahdollista lähettää tekstiviesti myös 010-alkuiseen numeroon, mikä on uusi toiminto. Operaattorivaihdon yhteydessä vanhat 010-alkuiset numerot säilyivät , mutta iso osa vanhoista 050-alkuisista puhelinnumeroista poistettiin käytöstä.

Asiakaspalvelunumero 010 3950 395 palvelee normaalisti. Työtilaukset kannattaa soittaa asiakaspalvelunumeroon, jolloin tilaukset kirjataan järjestelmään. Esimerkiksi kiinteistönhoitajien voi olla vaikeaa ottaa tietoja ylös tien päällä ja tilaus voi viivästyä. Työtilauksen voi lähettää myös sähköpostilla osoitteeseen hhkp@hhkp.fi tai nettilomaketta käyttäen. Puhelinjärjestelmän muutoksen avulla HHKP pystyy palvelemaan asiakkaitaan paremmin ja ohjaamaan puhelut asiakaspalveluun työntekijän ollessa varattuna tai poissa.