Tietoliikenteeltä, IT-ratkaisuilta ja verkkoyhteyksiltä vaaditaan aiempaa korkeampaa tehokkuutta. Vanhojen järjestelmien nopeutta on vaikea kasvattaa, sillä aikansa palvelleet sisäverkot eivät anna periksi uusille nopeusvaatimuksille. On aika laittaa taloyhtiön sisäverkot ajan tasalle!

HH-kiinteistöpalveluiden palvelukattaus laajenee edelleen. Kaikki HHKP:n sähköammattilaiset ovat kouluttautuneet sisäverkkojen antenni- ja tietoverkkotöiden tekemiseen kiinteistöissä. Teemme kiinteistöjen ATK-verkkojen vianpaikannusta ja luomme uusia verkkoja.

−Haluamme tarjota asiakkaillemme täyden palvelun paketin – meiltä saa lähestulkoon kaiken, mikä kiinteistöjen sähkötöihin liittyy, sähköosaston työnjohtaja Jari Kainulainen tiivistää HHKP:n osaamisen.

Sisäverkon antenni- ja tietoverkkotöissä täytyy tietää tarkkaan millä verkko kaapeloidaan, ja osata mitoittaa verkko kyseisen kiinteistön tarpeita vastaavaksi.

Tarkka raportointi jättää muistijäljen

HH-kiinteistöpalveluiden käyttämät raportointilaitteet ja -käytännöt täyttävät kaikki alan asettamat vaatimukset. Datamittarista tuotetaan asiakkaalle kenttäkohtaiset, osoitetut raportit kaikesta, mitä kohteessa on tehty ja mitä vaatimuksia sille on asetettu. Lisäksi tuotetaan tarkka kuvaus mittaustuloksista.

Kiinteistön hallinnoijalle luodaan yksityiskohtaista ja tarpeellista tietoa jatkosuunnitelmien tueksi. ATK-verkkoa rakentaessa HHKP:n sähköammattilaiset toimittavat mittauspöytäkirjat, jotka jäävät taloyhtiölle tulevaisuutta varten. Jos taloyhtiön päättää kasvattaa verkkonopeutta, mittausraporteista näkee heti, onko se mahdollista ilman lisäkaapelointia.

Ammattilaiset asialla

HH-kiinteistöpalveluilta asiakas saa täyden palvelun. Jari Kainulaisen mukaan monta turhaa selvitystyötä jää prosessista pois, kun hankinnat keskittää yhden katon alle. Ammattitaitoinen ja ajan hermolla oleva henkilökunta onkin Kainulaiselle ylpeyden aihe.

−Pidämme aina huolta henkilöstömme kehityksestä ja kouluttamisesta. Itselläni sähkötöiden johtajana on aina turvallinen mieli sillä tiedän, että alaisteni osaaminen on huippuluokkaa, Kainulainen kertoo.

Kun kiinteistön sisäverkon antenni-ja tietoverkkotyöt kaipaavat kohennusta, HH-kiinteistöpalveluiden sähköammattilaiset ovat apunasi.

Ota yhteyttä, päivitetään kiinteistösi verkkoyhteydet tähän päivään!