HH-kiinteistöpalvelut vastaanotti lisää tehokasta ja kotimaista kalustoa työkonevalikoimaansa Mansen Mörinät -ammattilaistapahtumassa huhtikuussa. Suomen 3000:s kunnossapito- ja ympäristönhoitokone Wille luovutettiin HHKP:lle Vilakone Oy:n toimitusjohtaja Juha Kumlanderin toimesta. Oikeat ja tehokkaat työvälineet ovat perusedellytys asiakaskiinteistöjen ylläpidossa.

Maanrakennuskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten tapahtuma Mansen Mörinät veti puoleensa kävijöitä ympäri Suomen. Tekniikasta ja raskaasta kalustosta kiinnostunut messuväki kierteli tapahtumassa uutuuskoneisiin ja -malleihin sekä käytettyyn kalustoon tutustuen. Tuhansien ammattilaisten suosimassa tapahtumassa HHKP vastaanotti lisävahvistusta työkonekalustoonsa, kun Vilakone Oy lahjoitti Suomen 3000:n valmistuneen Wille-koneen toimitusjohtaja Tokke Saloselle ja kiinteistönhoidon yksikönpäällikkö Petri Alviselle.

Luotamme kotimaiseen laatuun

HH-kiinteistöpalvelut on luottanut jo vuosikymmenten ajan suomalaisiin Wille-koneisiin. Uusi tehopakkaus täydentää loistavasti HH-kiinteistöpalveluiden ja olemassa olevaa Wille-konevalikoimaa. Toimitusjohtaja Tokke Salosen mukaan Willen kestävyys mitataan erityisesti kovassa ammattikäytössä. Edeltäjänsä tehojen hiipuessa kovan käytön seurauksena, pääsee uusi konetulokas heti tositoimiin.

− Wille-koneiden avulla hoidamme kiinteistöhuollon tehtäviä laidasta laitaan. Talvella auraukset, hiekoitukset ja lumityöt sujuvat tehokkaasti. Muina vuodenaikoina työkoneeseen luotetaan esimerkiksi hiekankeruussa, piha-alueiden pesussa, henkilönostintöissä sekä pienissä kaivuutehtävissä, Salonen luettelee.

Wille-koneet ovat kehityksen kärjessä sekä toiminnallisuuden että ekologisuuden osalta. Koneet täyttävät viimeisimmät päästö- ja meluasetukset ja ovat mieluisa vaihtoehto käyttäjälle, ympäristölle ja kiinteistöjen asukkaille. Salosen mielestä työkonehankintoja tehdessä kotimaisuus on yksi merkittävimmistä kriteereistä.

−Laatukriteerimme ovat korkealla, pyrimme aina mahdollisuuksien mukaan suosimaan suomalaisia konevalmistajia. Willen avulla työt sujuvat odotuksien mukaisesti, ja lisäksi kone muuntautuu moneen erilaiseen kiinteistöhoidon tehtävään.

Ketterä kaikissa olosuhteissa

Wille on markkinoiden suosituin taajamien kunnossapito- ja ympäristönhoitokone, joka on parhaimmillaan haastavissa sekä ahtaissa kaupunkiolosuhteissa. Kokoluokassaan poikkeuksellisen voimakkaan Willen avulla työt hoituvat rivakasti ja huolella. Jokaisen neljän vuodenajan haasteisiin suunniteltu kone toimii tehokkaasti varsinkin vaativissa talviolosuhteissa.

Wille on paitsi tehokas, myös turvallinen käyttää. Liikkuvien koneiden kuljettajat altistuvat usein monille haittatekijöille. Melu, tärinä, sade tai pöly ja epäergonominen työskentelyasento voivat hankaloittaa työtä ja aiheuttaa haittavaikutuksia kuljettajan terveydelle. Willen ohjaamo on suunniteltu turvallisuusseikat huomioiden – laitteesta on esteetön näkyvyys sivuille, eteen sekä taakse. Wille-koneiden avulla kiinteistöhuollon työt käyvät asiakaskohteissa tehokkaasti ja turvallisesti.

Tästä koneesta ei tehoja puutu!