Yhteisen omaisuuden hoitaminen ja kiinteistön arvon säilyminen vaatii ammattilaisen otetta. Hyvin hoidettu taloyhtiö on paitsi viihtyisä, myös teknisesti toimiva. Yli sata kiinteistönhoidon ammattilaista varmistavat, että kiinteistö on ympäristönä viihtyisä ja käyttäjilleen turvallinen.

−Meillä hommat hoidetaan aina niin kuin on sovittu − satoi tai paistoi, HHKP:n palvelujohtaja Petri Alvinen toteaa.

HH-kiinteistöpalveluiden ammattilaisettuntevat kiinteistöjen erityispiirteet. Yli sata kiinteistönhoitoon erikoistunutta osaajaa varmistavat, että asiakkaiden tilat pysyvät tarkoituksenmukaisina ja toiminta kohteissa sujuu toivotulla tavalla – niin sisätiloissa kuin ulkonakin.

–Ilman toimivaa kiinteistönhoitoa paikat alkavat pikkuhiljaa repsottaa ja turvallisuus sekä asuinmukavuus voivat kärsiä. Tehokas ja huolellinen kiinteistönhoito säilyttää kiinteistön arvon ja lisää taloyhtiön houkuttelevuutta asumiskohteena. HH-kiinteistöpalvelut käyttää huoltotöiden suunnittelussa ja työnohjauksessa huipputekniikkaa. Koska oikeat tekijät ja koneet ovat aina ajallaan oikeissa paikoissa, pysyy palvelun hinta asiakkaalle edullisena. HH-kiinteistöpalveluiden osaaminen kattaa kiinteistönhoidon tehtävät niin asuin- ja liikekiinteistöissä kuin teollisuus- ja tuotantotiloissakin.

Sisältä ulos, lattiasta kattoon

Kiinteistönhoito seuraa, että kiinteistön lämpö ja muut mittarilukemat pysyvät halutulla tasolla. Ulkoalueiden hoito on myös iso osa viihtyvyyttä - ammattilaisemme pitävät huolta myös pihaympäristön siisteydestä ja turvallisuudesta. Kiinteistönhoidon arkeen kuuluvat muun muassa piha-alueiden hiekotus, lumen ja jään poistaminen, viheralueiden hoito, teknisten laitteiden ja järjestelmien tarkkailu ja huolto. Eli juuri se kaikki ylläpitohuolto, joka tyypillisesti huomataan vasta, kun se on puutteellista.

−Henkilöstömme on kokenutta ja koulutettua. Kaiken toimintamme takana on iso joukko ammattilaisia, jotka tuntevat eri kiinteistöjen ominaispiirteet.

HH-kiinteistöpalveluiden nimetyt kiinteistönhoitajat pitävät huolta omista, nimetyistä kohteistaan. Vanhan ajan talonmies-henki on aistittavissa tavassa, jolla kiinteistöjä huolletaan − tuttu henkilö tuntee oman vastuualueensa talot ja niiden tarpeet.

Apu aina puhelinsoiton päässä

HH-kiinteistöpalveluiden hälytyskeskuksessa kiinteistöhoidon ammattilaiset vastaavat asiakkaiden yhteydenottoihin 24/7. HHKP:n kanssa toimiessa voikin olla varma, että viesti ongelmatilanteesta toimitetaan aina perille saakka. Langan päästä saa aina kiinni ”hoohoolaisen” − vaikka keskellä yötä.

−Ammattilainen valvomossamme osaa kertoa, onko asiakkaan kiinteistössä ilmennyt tilanne akuutti vai antaako tilanne periksi toimia hieman rauhallisemmin ottein.

Mikäli tilanne niin vaatii, HHKP:n päivystäjä lähtee asiakkaan luo tarkastamaan kiinteistön tilanteen. Isommassa vauriossa suuri apujoukko saadaan ripeästi paikalle ja mahdolliset vauriot minimoitua pikaisesti. Tutut osaajat tietävät mitä tekevät.

Lue lisää ja ota yhteyttä – räätälöidään tarpeisiisi sopiva palvelupaketti!

Kiinteistönhoidon ketterä voimanpesä

Vilakone Oy:n toimitusjohtaja luovutti HH-kiinteistöpalveluille Suomen 3000:n valmistuneen Wille-koneen maanrakennuskone- ja kuljetuskalustoammattilaisten tapahtumassa Tampereella.

Lue lisää »