VTS Kiinteistöpalvelu Oy on myöntänyt Vuoden huoltoyhtiö 2014 -palkinnon HH-kiinteistöpalveluille. Palkinto on jaettu vuodesta 2003 lähtien ja se myönnetään kunnianosoituksena esimerkillisestä ja laadukkaasta työstä kiinteistönhoidon parissa.

−HHKP:n vuoden 2014 suoritus on erinomainen. Yritys todella hallitsee asiakastyytyväisyyden, palkinnon myöntäneen VTS Kiinteistöpalvelu Oy:n toimitusjohtaja Petri Mäkelä kiittää.

HH-kiinteistöpalvelut pokkasi toistamiseen Vuoden huoltoyhtiö -palkinnon tänä keväänä. Laadun valvonnassa, huoltotöissä ja asiakastyytyväisyydessä kunnostautunut HHKP sai palkinnon tunnustuksena laadukkaasta työstä kiinteistöhuollon parissa. Ansaitakseen halutun voiton palveluntuottajien sarjassa, täytyy yrityksen onnistua sopimustehtävissä erinomaisesti. Toiminnan arviointiin osallistuvat raadin lisäksi myös asiakkaat. Kiinteistöissä tehtiin yli 1000 tarkastusta, ja mielipiteen palveluista antoi yli 2000 asukasvastaajaa.

Edellisen kerran tunnustus myönnettiin HHKP:lle kymmenisen vuotta sitten. HH-kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Tokke Salonen kertookin, että tuntui hienolta saada ”poika” takaisin kotiin Hervantaan.

−Tämä on hieno tunnustus HHKP:lle ja koko henkilöstöllemme. Isoin kiitos tästä kunniasta kuuluu kiinteistöjen hoitajille ja siivoojille, joiden aikaansaannokset ovat näkyvin osa päivittäistä työtämme, Salonen kiittää.

Palkinnon myöntäneen VTS Kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Petri Mäkelän mielestä HHKP:n toiminnassa huomionarvoista on, että yritys pyrkii aktiivisesti parantamaan palveluaan.

−Keskusteluyhteys toimii ja on ammattimaista. Erityinen kiitos kuuluu VTS-kotien kiinteistöissä työskenteleville Korttelitalonmiehille, heidän toimintansa on aktiivista ja sujuvaa, Mäkelä summaa menestystekijöitä.

Henkilökunta menestyksen taustalla

HH-kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Tokke Salonen on palkinnosta ilahtunut. Hän korostaa, että menestyksen takana on HHKP:n yhteishenki ja hieno tiimityö. Salosen mukaan pitkäaikaiset yhteistyö- ja työntekijäsuhteet ovat erittäin merkittävä asia laadun ylläpitämisessä.

−Työntekijämme tuntevat asiakaskohteemme ja palvelusopimukset. Ja mikä tärkeintä, he haluavat aina täyttää - jopa ylittää - asiakkaidemme odotukset. Näin syntyy aito vuorovaikutus ja hyvä palvelu HH-kiinteistöpalveluiden ja asiakkaan välille, Salonen kiittää.

VTS:n Petri Mäkelä allekirjoittaa Salosen mietteet ja antaa kiitosta yrityksen positiivisesta vireestä – sekä asiakkaan suuntaan että toisiaan kohtaan.

−Koemme HHKP:n luotettavaksi ja eteenpäin suuntautuvaksi yritykseksi. Lisäksi on mainittava, että vastuullinen toiminta työnantajana näkyy henkilöstön toiminnassa positiivisella tavalla. Henkilöstö arvostaa itseään, asiakasta sekä työnantajaansa, Mäkelä toteaa.

Kiitos kaikille VTS-kotien kohteissa työskenteleville HH:laisille. Pidetään pokaali hallussamme myös vuonna 2015!