HH-kiinteistöpalvelut saa lisää laadukkaita automaatiotuotteita palveluvalikoimaansa. Kotimainen kiinteistöjen automaation ja energiatehokkuuden edelläkävijä Ouman-konserni on valinnut HH-kiinteistöpalvelut kumppanikseen Pirkanmaalla. Isona kiinteistöalan monialaosaajana HHKP on todettu hyväksi edustajaksi suosituille ja arvostetuille automaatiotuotteille.

Käänny HH-kiinteistöpalveluiden puoleen energian säästämiseen ja helppokäyttöiseen kiinteistöautomaatioon liittyvissä kysymyksissä!

HH-kiinteistöpalveluille on jo entuudestaan kokemusta Oumanin perussäätölaitteista ja niiden korjaamisesta. Uusi kumppaniyhteistyö valtuuttaa HH-kiinteistöpalvelut mukaan tuotekehitykseen sekä edustamaan, asentamaan ja käyttämään automaatiojärjestelmiä ja -laitteita.

−Olemme nyt täyden palvelun Ouman-talo. Asiakaskohteissamme on jo entuudestaan paljon Oumanin tekniikkaa, ja nyt saimme entistä enemmän hartioita hoitaa rakennusautomaatioratkaisuja kiinteistöissä, HH-kiinteistöpalveluiden palvelujohtaja Risto Vasama kertoo.

Oumanin järjestelmät sopivat hyvin erilaisiin kiinteistöihin – varsinkin niihin, joilla on jo käytössään Ouman-laitteistoa. HH-kiinteistöpalveluiden ammattiosaamisen avulla on mahdollista hyödyntää ja laajentaa laitekantaa vastaamaan entistä paremmin kiinteistön tarpeita. 

Rakennusautomaatio - parhaimmillaan huomaamatonta

Automaatio vaatii monipuolista osaamista. HH-kiinteistöpalveluiden henkilöstö on saanut syvällisen koulutuksen Ouman-järjestelmien käyttöön. Laitteiden toimitus- ja asennusvalmius on huippuluokkaa, eikä valmista tarvitse odotella pitkään. Tuotteet toimitetaan tehtaalta täsmällisesti, ja asennuksesta vastaa HH-kiinteistöpalveluiden automaatioon perehtynyt henkilökunta.

Toimivan rakennusautomaation merkkinä voikin pitää sitä, ettei kiinteistön käyttäjä huomaa elinympäristössään mitään erityistä. Oumanin automaatiotekniikka on helppokäyttöinen sekä ennakoi ja ilmoittaa vikatilanteet käyttäjälleen.

HH-kiinteistöpalvelut toimittaa asiakkaille uusimmat ja ajankohtaisimmat automaatiolaitteistot.  Uutuustuote Ouman Ouflex on vapaasti ohjelmoitava automaatiojärjestelmä, joka mahdollistaa kiinteistön rakennusautomaation tehokkaan seurannan ja hallinnoimisen. Internetiin liitettävänä rakennusautomaatiojärjestelmänä Ouman Outflex sopii erinomaisesti kerrostaloihin ja muihin isoihin kiinteistöihin.

Rakennusautomaatio on välttämättömyys, jota ilman kiinteistö ei pärjää. Laitetaan rakennuksesi automaatio kerralla kuntoon!

Kiinnostuitko Oumanin tuoteperheestä?

Ota yhteyttä – tarjoamme kiinteistöösi rakennusautomaatioratkaisun, joka sopii juuri sinun tarpeisiisi!