HH-kiinteistöpalvelut osallistui kevään aikana lätkäkauden kovimpaan hyväntekeväisyystempaukseen, DNA Business Challengeen. Pirkanmaalaisten yritysten edustajat mittelivät leikkimielisessä lämärikisassa ja keräsivät yhteensä 16 000 euroa Tampereen yliopistollisen sairaalan lastenklinikalle.

DNA Business ja SM-liigajoukkueet kautta Suomen järjestivät kolmatta kertaa hyväntuulisen lämärikisan, jonka tavoitteena oli kerätä rahapottia paikallisten lastenklinikoiden pikkupotilaiden hyväksi. JYP:in, Kärppien, Tapparan, TPS:n, Pelicansin ja Ässien kotiotteluiden erätauolla käytiin tiukkaa kisaa siitä, kuka on paikallisen yritysmaailman maalikuningas.

Tappara ja DNA Business haastoivat pirkanmaalaisia yrityksiä mukaan kilpailuun. HH-kiinteistöpalveluiden toimitusjohtaja Tokke Salonen otti haasteen vastaan ja yrityksen tehokkaimpien maalitykkien etsintä alkoi. Kiinteistönhoitajat Miikka Siltanen ja Jarmo Oksanen päätyivät mailan varteen ja esittelivät maalintekotaitojaan Tapparan kotiotteluiden erätauoilla.

─ Oli hienoa olla mukana hyvän asian puolesta – saimme yhdessä kerättyä mittavan potin. Toivottavasti poika tulee tänä vuonna Tampereelle! Tokke Salonen toivoo.

Jokaisen kisapaikkakunnan lämärikilpailuun mahtui mukaan 21 yritystä. Yhdessä ottelussa kolme yritystä otti kerrallaan mittaa toisistaan. Jokaisella osallistujalla oli käytettävä kolme laukausta. Maali oli peitetty harjoitusmaalivahdilla, joten tarkkuutta ja taitoa vaadittiin. Maaleista sai pisteitä sen mukaan, tuliko maali längistä, alapesistä vai ylämummosta. Sarjakauden päätteeksi koko keräyssumma, 16 000 euroa, lahjoitettiin TAYS lastenklinikalle.