Tampereen Vartiointi

HH-kiinteistöpalvelut Oy:n omistama Tampereen Vartiointi Oy huolehtii YH Kotien kiinteistöjen vartioinnista ja turvallisuudesta monissa kohteissa Tampereella.
─ Vartiointipalvelujen avulla asukkaamme saavat varmuuden asuinympäristön turvallisuudesta ja siitä, että tilojen perään katsotaan, YH Kotien AIT-isännöitsijä Minna Mäkinen kertoo.

YH Kodit on konserni, joka tarjoaa asiakkailleen asumisen palveluita Pirkanmaalla ja Varsinais-Suomen alueella. Konserni hallinnoi ja isännöi toimialueellaan 8300 asuntoa. Kumppanuus HH-kiinteistöpalveluiden kanssa on ollut pitkä ja yhteistyön edetessä YH Kotien palvelutarve on kasvanut. HHKP:n tarjoamat monipuoliset palvelut ovat yritykselle tänä päivänä varsin tuttuja ─ kiinteistönhoidolle, puhtauspalveluille, talotekniikalle sekä vartioinnille on kaikille oma tarpeensa ja paikkansa.

Turvaa vuorokauden ympäri

YH Kodit käyttää Tampereen Vartioinnin turvapalveluita akuuteissa sekä jatkuvissa ilkivalta- ja häiriötilanteissa. Erityistä huomiota on kiinnitetty vanhempien asukkaiden turvaamiseksi. Senioriasumisen kohteissa avaimet voivat helposti jäädä tai ovet unohtua vahingossa sepposen selälleen.

─ Vartioinnilla luomme signaalia myös mahdollisille ilkivallantekijöille siitä, että kiinteistöjä pidetään silmällä. Väärissä tarkoitusperissä liikkuvat ihmiset huomataan, ja asiaan reagoidaan sen vaatimalla tavalla. Olemme huomanneet, että vartijoiden liikehdintä alueella rauhoittaa tilannetta, Mäkinen toteaa.

Asukkaat voivat tarvittaessa itse hälyttää apua sekä ilmoittaa epäilyttävästä toiminnasta kiinteistössä tai sen lähialueella. Vartija tarkastaa tilanteen ja tekee samalla normaalin, ennalta sovitun vartiointikierroksen kohteessa. Kierrot aikataulutetaan tarkoituksella epäsäännölliseksi, jotta havaittavaa rutiinia ei pääse muodostumaan. Mäkinen kertoo, että yhteydenpito Tampereen Vartioinnin kanssa sujuu moitteettomasti, ja isännöitsijä pysyy ajan tasalla kiinteistöjen tapahtumista.

─ Saan aina ajankohtaisen tiedon vartiointikierrosten tapahtumista sähköpostiini ja tiedän, mitä isännöintikohteissani on tekeillä.

Vartioinnilla voi olla apua myös todellisissa vaaratilanteissa. Tampereen Vartioinnin edustaja sai hengenpelastusmitalin neuvokkuudesta ja rohkeudesta pelastaessaan tuupertuneen asukkaan tulipalosta. Vartija sammutti rutiinikierroksella havaitsemansa tulipalon asunnon ulkopuolelta, ikkunan kautta.

"HH-kiinteistöpalveluilta tavoittaa aina ihmisen"

Minna Mäkinen

Minna Mäkinen
AIT Isännöitsijä
YH-kodit

YH Kodit

Kiinteistöpalveluita hankittaessa YH Kodit pyrkii aina ajattelemaan suurempia kokonaisuuksia ─ esimerkiksi alueittain. Mäkinen kertoo, että HH-kiinteistöpalveluilta saa vikkelästi käyttöön tiimin ja kaluston, joka hoitaa yhtä suurta kokonaisuutta.

Suurin hyöty kokonaisvaltaisesta palveluiden käyttämisestä on luotettavuus ja pitkäjänteinen yhteistyö. Mäkisen mielestä HH-kiinteistöpalvelut on iso toimija, jolla riittää kapasiteettia ja volyymia myös äkkinäisten tilanteiden varalle.

─ Tällä alalla yllätyksiä ja muutoksia sattuu. HH-kiinteistöpalvelut on reagoinut aina hienosti muuttuneeseen tilanteeseen – asiat hoituvat aina. Minulle on tärkeää, että tiedän henkilökohtaisesti ihmisen, jonka kanssa teen yhteistyötä, kertoo Mäkinen.

Paikallisuus ja ihmisläheisyys ovat YH Kodeille tärkeitä arvoja joiden mukaan myös kumppanivalinnat tehdään.

─ Minun on helppo suositella HH-kiinteistöpalveluita kaikille kiinteistönhoidosta päättäville tahoille. Kyseessä on ajan hermolla oleva toimija, jonka palveluksessa on innokasta ja työhönsä sitoutunutta väkeä. On hienoa, että ihmiset ovat ja pysyvät, Mäkinen kiittää.