Tampereen Vartiointi

Tampereen Vartiointi Oy:n tehtäväkenttä on laaja. Normaaliin arkeen kuuluvat porttien avaus- ja sulku, kierrokset asiakkaan toimitiloissa, pysäköinninvalvonta ja erilaiset hälytystehtävät. Ilta- ja yöaikaan painottuvaa työtä tehdään 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

– Tarvittaessa toimitamme vartijat paikalle nopeasti ja kellonaikaan katsomatta. Hälytystehtävät liittyvät kiinteistön hälytyksiin tai henkilökunnan tekemään vartijakutsuun, kertoo palvelupäällikkö Teemu Möttö, joka toimii vartioimisliikkeen vastaavana hoitajana.

Hälytysjärjestelmät, hätäpainikkeet ja kameravalvonta mahdollistavat kiinteistön kustannustehokkaan, ympärivuorokautisen valvonnan. Myös erilaiset turvaamistehtävät ovat yleistyneet, joissa tehtävänä on suojata asiakkaan henkilökunnan koskemattomuutta.

Ulko-ovien lukitus ei enää riitä

Turva-alan ammattilaisen tekemässä turvallisuuskartoituksessa selvitetään, mitkä järjestelmät soveltuvat kiinteistön ja asiakaan tarpeeseen. Paikanpäällä havaitaan usein muitakin asioita, jotka suosittelemme päivittämään paremmaksi.

– Kohdekartoituksessa pohditaan turvajärjestelmien ja mahdollisen vartiointipalvelun toimivuutta, valaistusta, lukitusta, avainhistoriaa, palo-turvallisuutta ja arvo-omaisuutta, luettelee Möttö.

Myös valvontakuvan siirtäminen HHKP:n hälytyskeskukseen on tätä päivää. Kohteen kamerakuvat näkyvät tarvittaessa valvomon ruudulla 24/7.

– Suomi ei ole enää lintukoto, jossa riittää ovien lukitus. Useissa murtotapauksissa kohdetta on tarkkailtu etukäteen ja murtomiehet ovat viettäneet kohteessa useita tunteja. Ilman turvatekniikkaa on hankala tietää, mitä siellä on tehty. Kyllä se tilaan tunkeutuminen kannattaa ehkäistä ennalta.

Teemu Möttö

Teemu Möttö
palvelupäällikkö
Tampereen Vartiointi Oy

Vartiointi tukee kiinteistönhoitotehtäviä

Tampereen Vartiointi kehittää palveluitaan jatkuvasti vastatakseen turvallisuuspalvelujen kysyntään ja yhteiskunnan tarpeisiin. Nykyään vartiointia tarvitaan esimerkiksi erilaisiin yksityistilaisuuksiin ja kokouksiin. Joskus vartija on paikalla koko ajan, jos kohteessa on jatkuvasti häiriötilanteita.

– Erilaisia tehtäviä on lukuisia. Jos esimerkiksi kiinteistön yleisavain varastetaan, vartija suojaa kiinteistöä sarjoituksen ajan. Tässä työssä parasta on juuri työn monipuolisuus, liikkuvuus ja muuttuvat tilanteet, Möttö sanoo.

Vartijat ovat jo vuosia huolehtineet turvallisuuspalvelujen lisäksi esimerkiksi asiakaskiinteistöjen yksityisestä pysäköinninvalvonnasta, porttien avaamisesta ja sulkemisesta tai oven avaamisesta asiakkaalle työajan ulkopuolella.

– Palvelumme kattavat yhtä lailla tarkastuskierrokset, erikoisvartioinnin kuin monipuoliset turvajärjestelmät. Kysy lisää, suunnittelemme juuri teille sopivan palvelupaketin, kehottaa Möttö.

Katso lisää Tampereen Vartiointi Oy:n palveluista: www.tvoy.fi