Olemme kehittäneet kiinteistöjen energiahallintaa silmälläpitäen täyden palvelun tuotteen sen rakentamisesta alkaen analysointiin ja tekniikan modernisointiin saakka.

Lähtökohtaisesti kiinteistön tekniikka pitää olla mahdollisimman energiatehokkaassa kunnossa ja sen kautta kulkevan energian pitää olla tarkassa seurannassa jopa tuntitasolla. Kyseeseen tulee ennen kaikkea kaukolämmön, mutta myös sähkön ja veden kulutuksen seuranta. Tehokkaimmillaan palvelu toimii, kun kaikki on keskitetty yhden kokonaisvaltaisen järjestelmän ja palvelun taakse.

Kyseessä on uusi paketoitu palvelutuote ”EnergiaPlus”, jossa HH-kp:n automaatio-, LVIS- ja valvomotoiminta tarjoaa asiakkailleen ”avaimet käteen”-palveluna kiinteistön energia- ja olosuhdemittausten rakentamisen, liittämisen nettiin ja kiinteistötekniikan optimoinnin näillä mittauksilla saavutettujen havaintojen ja analysoinnin kautta tarvittavine muutos- ja korjaustöineen sekä raportointeineen.

Tavoitteena on saada kiinteistön tekniikka sellaiseen optimitilaan, jossa kaikki oleellinen tieto siirtyy ja energiaa säästyy käyttö- ja asumismukavuudesta tinkimättä.

Samassa yhteydessä palvelun tilaajille tarjotaan palvelun osana tekninen kartoitus (määritetään laitteistojen ja tiedonsiirron sen hetkinen tilanne) veloituksetta.

Katso esite (PDF)

Lisätietoja:

Juha Seppi, automaatiotyönjohtaja, 010 395 0374, juha.seppi@hhkp.fi

Risto Vasama, talotekniikkayksikön päällikkö 010 395 0371, risto.vasama@hhkp.fi