Talotekniikan palvelumme täydentyy uudella tuoteperheellä. Jatkossa asennamme ja huollamme myös maailmankuulut Viessmann-lämpöpumput. Monipuolinen laitevalikoima antaa mahdollisuuden valita kuhunkin kohteeseen aina sopivin energia säästävä ratkaisu, kertoo sähkötyönjohtaja Jari Kainulainen.

Viessmann on suuri saksalainen energiatekniikan yritys. Se tekee isojen voimalaitoshankkeiden laitteistojen lisäksi laajaa valikoimaa meidänkin käyttöömme sopivia lämpöpumppuja: maalämpöpumppuja, ilmasta veteen -lämpöpumppuja sekä poistoilmapumppuja. Ne täydentävät sopivasti nykyistä tuotevalikoimaamme kiinteistöjen jäähdytykseen sekä maa- ja ilmalämpöön.

Energiansäästöstä on kysymys, kun erilaisia lämpöpumppuratkaisuja harkitaan. Tarkkoja lukuja on mahdotonta antaa, koska jokainen kiinteistö on oma tapauksensa ja mahdollinen säästöpotentiaali vaihtelee.

– Aina säästöä silti tulee, sanoo Kainulainen, vaikka suurimpiin laitevalmistajien esittämiin prosenttilukuihin pitääkin suhtautua varauksellisesti. Jopa 40–50 prosentin säästöihin on kuitenkin mahdollista käytännössäkin päästä.

Lämpöpumppu sopii kaikenlaisiin kiinteistöihin, omakotitalosta taloyhtiöihin ja jopa teollisuusrakennuksiin. HH-kiinteistöpalvelut on asentanut erilaisia lämpöpumppuja jo vuosia, usein mitoituksesta ja suunnittelusta asennukseen asti, avaimet käteen. Vahvuutenamme on laaja osaaminen. Putki- ja sähkötyöt sekä kylmälaite- ja automaatioasennukset saa saman katon alta. Lisäksi voimme tarjota tarvittaessa valvomopalvelun. Varmasti huoletonta talotekniikkaa.

7.2.2013
HH-kiinteistöpalvelut Oy