HH-kiinteistöpalvelut Oy on ostanut Tampereen Vartiointi Oy:n koko osakekannan. Jo aiemmin puoliksi omistamamme yhtiö siirtyi kokonaan HH-kiinteistöpalvelut Oy:lle.

Kaupan myötä vahvistamme paikallista yksityistä vartiointiliiketoimintaa. HH-kiinteistöpalvelut Oy:n kiinteistö- ja hälytyskeskusvalvomossa on jo vuosia hoidettu vartioimisliiketoiminnan alaista toimintaa. Nyt pystymme aiempaa paremmin yhdistämään ja kehittämään kiinteistöjen teknisiä- ja turvallisuuspalveluja. Kiinteistövalvomossamme on jo aiemmin valvomonhoitajien apuna ollut Tampereen Vartioinnin henkilökuntaa, joten käytännön toiminnassa ei suurta muutosta tapahdu. Toimintoja keskittämällä pyrimme entistä kokonaisvaltaisempaan asiakaspalveluun. Lisäksi voimme reagoida nopeasti uusilla palveluilla turvallisuuspalveluiden kysynnän ja yhteiskunnan tarpeiden muuttuessa.

Vartiointitehtävät tukevat kiinteistönhoitotehtäviä ja vartijat ovat jo vuosia huolehtineet turvallisuuspalvelujen lisäksi muun muassa porttien avaamisesta, sulkemisesta sekä asiakaskiinteistöjen yksityisestä pysäköinninvalvonnasta. Myös työajan ulkopuolella tapahtuvat ovenavaukset asukkaille on toteutettu Tampereen Vartiointi Oy:n vartioiden voimin jo vuosia.

Kauppa ei vaikuta kummankaan yrityksen henkilöstön asemaan eikä työsuhteisiin.

17.1.2013
Tokke Salonen
HH-kiinteistöpalvelut Oy