Hervantalainen Jarmo Oksanen oli joulukuussa presidentinlinnan itsenäisyysjuhlissa vaimonsa Marjon kanssa. Jarmo työskentelee HH-kiinteistöpalveluissa huoltomiehenä ja VVO on valinnut hänet kolme kertaa vuoden parhaaksi huoltomieheksi oman valtakunnallisen laadunvalvontansa perusteella.

Kutsusta yllättyneet tamperelaiset aikoivat juhlia kunnolla ravintola Teatterissa vietettäviä jatkoja myöten. Jarmo ja Marjo odottivat etukäteen paitsi presidenttiparin kohtaamista ja kättelyä, myös muusikko Cheekin eli Jare Tiihosen tapaamista.

Cheek oli niin varattu ja ihmisten piirittämä juhlissa, että häntä Marjo ja Jarmo eivät ehtineet morjenstaa. Muuten kokemus oli ainutlaatuinen.

”Mukavasti meni kuumuutta ja melko tiivistä tunnelmaa lukuun ottamatta. Teatterin jatkoillekin ehdittiin, vaikka puhutuista illan skandaaleista ei paikalla mitään tietoa ollutkaan”, Jarmo Oksanen kertoo.

Jarmo ei lähde arvailemaan tarkemmin, miksi hänet on vuoden huoltomieheksi valittu. Hänen mukaansa laadunvalvonnassa pisteytetään kaikki kiinteistössä tehtävät työt ja monia eri kohtia tarkastetaan. ”Olen vissiin hoitanut työt tarpeeksi hyvin,” hän vähättelee.

Titteli tuntuu kivalta, varsinkin kun se on valtakunnallinen, mutta ei ole noussut päähän millään lailla. Oksasen mukaan työt tehdään niin kuin ennenkin, eikä hän osaa niitä eri tavalla tehdäkään. Tunnollisesti ja mahdollisimman hyvin, siinä resepti vuoden huoltomieheksi.

Olemme HH-kiinteistöpalveluissa hyvin ylpeitä, että tamperelainen, hervantalainen ja vieläpä yksi meistä on jälleen vuoden huoltomies ja peräti ”presidentin tuttu”.