HH-kiinteistöpalvelut Oy nousi Fonectan Paikkakunnan Paras -kilpailussa toisen osakilpailun voittoon. Ensimmäisessä osakilpailussa HH-kiinteistöpalvelut saavutti viidennen sijan. Kolmas ja samalla viimeinen osakilpailu on käynnissä nyt.

- Olimme vielä hetki ennen osakilpailun päättymistä toisella sijalla, joten oli hienoa nousta Tampereen Paikkakunnan Parhaaksi. Kaikki saavutettu lisänäkyvyys on positiivista ja tarpeen. Hyvin tehty työ on paras mainoksemme ja on hienoa, jos se näkyy myös toisen osakilpailun voittona, HH-kiinteistöpalvelut Oy:n toimitusjohtaja Tokke Salonen kertoo.

Toiselle sijalle osakilpailussa ylsi Tapolan Tammelantorin myyntipiste, joka markkinoi itseään kilpailussa erityisesti mustanmakkaran myyjänä.

HH-kiinteistöpalvelut Oy ei sijoittunut nyt päättyneessä osakilpailussa valtakunnallisella tasolla eniten ääniä keränneiden yritysten joukkoon. - Meillä on vielä mahdollisuus petrata valtakunnallista tulostamme Paikkakunnan Paras –kilpailun kolmannessa osakilpailussa. Käykää siis kaikki äänestämässä HH-kiinteistöpalvelut Oy Suomen parhaaksi yritykseksi osoitteessa http://heikki.fonecta.fi/suosittele.php?id=1048&mbsid=114460 , Salonen kannustaa.

Kolmas ja tämän vuoden viimeinen osakilpailu käynnistyi elokuun lopussa ja äänestysaika päättyy 30.10.2011. Kolmannen osakilpailun valtakunnallinen voittaja julkistetaan marraskuussa Abu Dhabin F1-kilpailun yhteydessä.