Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Piirivartiointi

Piirivartiointi on kustannustehokas ratkaisu kiinteistösi ja sen käyttäjien turvallisuuden varmistamiseen. Ympäri vuorokauden toimiva vartiointi ehkäisee omaisuuteen, kiinteistöön ja sen käyttäjiin kohdistuvia uhkia.

Piirivartioinnin toimenpiteet ja ajankohdat suunnitellaan yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa. Palveluun kuuluvat muun muassa paloturvallisuuteen liittyvien laitteiden kunnon ja lukituksen tarkastaminen, tarkastus- ja hälytystehtävät sekä kiinteistöriskien ehkäiseminen.

Kaikki havainnot kohteesta raportoidaan ja asiakas saa reaaliajassa tiedon kiinteistön tapahtumista. Tampereen Vartiointi toimii saumattomassa yhteistyössä asiakkaan huoltoyhtiön kanssa. Akuuteissa tilanteissa vartija ilmoittaa havaintonsa kiinteistöhuoltoyhtiöön ja mahdollinen häiriötilanne korjataan nopeasti.

Piirivartiointi sopii erinomaisesti teollisuusyrityksille ja toimijoille, jotka säilyttävät laitteistoa ja tavaraa piha-alueella. Piirivartiointipalvelusta hyötyvät myös yritykset, joiden kiinteistöissä on paljon eri käyttäjiä eri vuorokauden aikoihin.

Oletko kiinnostunut seuraavista turvapalveluista?

  • Hälytyskeskuspalveluista
  • Valvontakameroista tai hälytysjärjestelmistä
  • Piirivartioinnista
  • Turvallisuuspalveluista
  • Vartioinnista tai järjestyksenvalvonnasta tilaisuuksissa

Lähetä yhteydenottosi osoitteeseen: asiakaspalvelu[at]tvoy.fi