Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Vartiointipalvelut

Tampereen Vartiointi on turvallisuusalan erikoisliike, joka päivystää Pirkanmaan alueella vuoden jokaisena päivänä. Vartiointi ja turvallisuustekniikka ovat usein huomaamattomia, mutta ne ehkäisevät monia ongelmia yrityksissä ja kotitalouksissa.

Hälytyskeskuspalvelu

Hälytyskeskuspalvelu 24/7

Tampereen Vartioinnin hälytys-keskus ottaa vastaan asiakkaiden kiinteistöjen toimintahäiriöilmoitukset ja valvontahälytykset 24/7. Ammattitaitoinen ja turvallisuuteen perehtynyt henkilökunta valvoo kiinteistösi perään vuoden ympäri, jokaisena päivänä.

Lue lisää »

Piirivartiointi

Piirivartiointi

Piirivartiointi on kustannustehokas ratkaisu, jonka avulla varmistat, että kiinteistössäsi ja sen käyttäjillä on kaikki kunnossa. Ympäri vuorokauden toimiva vartiointi ehkäisee omaisuuteen sekä kiinteistöön ja sen käyttäjiin kohdistuvia uhkia. Piirivartioinnin toimenpiteet ja ajankohdat suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää »

Hälytyskeskuspalvelu

Vartiointipalvelut

Vartijamme on jatkuvasti läsnä asiakaskohteessa ja suorittaa omaisuuden- ja henkilökunnan suojausta. Palvelu sopii erityisesti kohteisiin, joissa ilmenee häiriö- tilanteita ja henkilökunta kokee olonsa turvattomaksi. Hoidamme myös hälytyskäynnit ja ovien avaamiset.

Lue lisää »

Hälytyskeskuspalvelu

Erikoisvartiointi

Henkilökohtainen turvallisuuspalvelu antaa turvaa kaikista arvokkaimmalle, eli ihmiselle. Tampereen Vartioinnin henkilösuojaus käsittää riskialttiissa tilanteessa työskentelevien tai ulkoisen uhan alla olevien henkilöiden koskemattomuuden suojaamisen.

Lue lisää »

Olen kiinnostunut seuraavista TVOY:n vartiointipalveluista