Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Vartiointipalvelut

Tampereen Vartiointi päivystää Pirkanmaan alueella aina, eli 24 tuntia vuorokaudessa. Joka päivä: arkisin, viikonloppuisin ja pyhäpäivinä. Vartiointi ja turvallisuustekniikka ovat usein huomaamattomia, mutta ne ehkäisevät monia ongelmia yrityksissä ja kotitalouksissa.

Hälytyskeskuspalvelu

Hälytyskeskuspalvelu 24/7

Hälytyskeskuksessamme vastaanotamme ja valvomme asiakaskiinteistöjen kiinteistöautomaatio-, murto- ja rikosilmoitinhälytyksiä sekä seuraamme kameravalvontajärjestelmien kautta kiinteistöjen käyttöä 24/7, eli joka päivä, ympäri vuorokauden. Ammattitaitoinen ja turvallisuuteen perehtynyt henkilökuntamme valvoo kiinteistösi tapahtumia etänä ja lähtee tarvittaessa paikan päälle suorittamaan tarvittavia tehtäviä.

Lue lisää »

Piirivartiointi

Piirivartiointi

Piirivartiointi on kustannustehokas ratkaisu kiinteistösi ja sen käyttäjien turvallisuuden varmistamiseen. Ympäri vuorokauden toimiva vartiointi ehkäisee omaisuuteen, kiinteistöön ja sen käyttäjiin kohdistuvia uhkia. Piirivartioinnin toimenpiteet ja ajankohdat suunnitellaan yksilöllisesti ja yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Lue lisää »

Hälytyskeskuspalvelu

Turvallisuuspalvelut

Vartijamme on jatkuvasti läsnä asiakaskohteessa ja suojaa omaisuuden ja henkilökunnan turvallisuutta. Palvelu sopii erityisesti kohteisiin, jotka ovat alttiita häiriötilanteille ja joissa henkilökunta kokee olonsa turvattomaksi. Hoidamme myös hälytyskäynnit ja ovien avaamiset.

Lue lisää »

Valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät

Valvontakamerat ja hälytysjärjestelmät

Kameravalvontajärjestelmä soveltuu kaikenlaisiin kohteisiin, joiden turvallisuudesta haluat varmistua. Kameravalvonnalla suojaat tehokkaasti kiinteistöä ja sen ympäristöä murtovarkailta ja ilkivallalta, ja vahvistat samalla ihmisten turvallisuuden tunnetta. Kameravalvontajärjestelmät valvovat kiinteistöä 24/7 ja ovat turvallisuutta ja valvontaa täydentävä lisä piirivartioinnille.

Lue lisää »

Oletko kiinnostunut seuraavista turvapalveluista?

  • Hälytyskeskuspalveluista
  • Valvontakameroista tai hälytysjärjestelmistä
  • Piirivartioinnista
  • Turvallisuuspalveluista
  • Vartioinnista tai järjestyksenvalvonnasta tilaisuuksissa

Lähetä yhteydenottosi osoitteeseen: asiakaspalvelu[at]tvoy.fi