Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Kun tekniikka toimii, talo toimii.

Tekniikka on olennainen osa nykykiinteistöjä. Lämmityksen, sähkön, veden ja ilmanvaihdon lisäksi on huolehdittava usein myös ilmastoinnista ja muista jäähdytysratkaisuista sekä yhä useammin myös talon automaatiosta.

Pidämme huolta talotekniikasta kokonaisvaltaisesti, myös tulevaisuuden tarpeet muistaen. Kiinteistöjen omistajien ja käyttäjien etu on, että niin rakennuksen kuin eri teknisten ratkaisujenkin elinkaari ja energiatehokkuus vaikuttavat huoltokäytäntöihin.

Talotekniikka kiinteistöjen palveluksessa.

 • Putkityöt ja ilmanvaihto
 • Sähkötyöt
 • Automaatio
 • Lämpöpumput ja jäähdytys
 • Remontointi
 • Monipuoliset valvomopalvelut

Asiakkaidemme kirjo on laaja. Pien- ja kerrostaloista liikerakennuksiin ja teknologiakeskuksiin. Tiivis yhteistyö kaikkien merkittävien laitteisto- ja ohjelmistotoimittajien kanssa pitää osaamistamme yllä.

Rakennekorjaukset ja remontit, kuten maalaus- ja tapetointityöt, lattia- ja mattotyöt kuuluvat myös taloteknisiin palveluihimme. Märkätilojen saneeraukset teemme VTT-sertifioidusti.

Apu on lähellä.

Tarjoamme laajasti talo- ja rakennusteknisiä palveluita; korjaamme viat ja urakoimme kaikki lämpöön, veteen, ilmanvaihtoon, rakenteisiin, sähköön ja automaatioon liittyvät työt. Lisäksi valvomomme palvelee ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä – valtakunnanlaajuisesti.

Talotekniikka

Sähkötyöt

Turvallisuutta ja varmaa toimintaa.

Sähköosastomme palvelut kattavat laajasti kaikki kiinteistönhuollon piiriin kuuluvat sähkötyöt. Onpa kysymys sitten vikojen korjaamisesta, urakoinnista tai kiinteistöjen kunnossapitotarkastuksista.

Kaikilla asentajillamme on sähköasentajan ammattitutkinto. Panostamme myös asentajien jatkuvaan koulutukseen, osaaminen on ajan tasalla. Tärkeää on myös sähkötöistä kertynyt vankka kokemus. Työt tehdään laadusta tinkimättä ja vastuuntuntoisesti.

Ota yhteyttä:
Risto Säkkinen, puh. 010 3950 373, risto.sakkinen@hhkp.fi

Lämpöpumput

Entistä puhtaampaa huoneilmaa energiaa säästäen.

Edustamme ja asennamme korkealaatuisia ilman jäähdytys- ja lämmitysratkaisuja, jotka sisältävät kaiken suunnittelusta asennukseen. Käytämme vain Pohjolan vaativiin olosuhteisiin suunniteltuja laitteita. Teemme myös ilmastointi- ja kylmäkonehuoltoa ja -korjausta.

Lisämukavuutta kotiin ja työtilaan.

Lämpöpumppu sopii uuteen ja vanhaan kiinteistöön. Se on vaivaton käyttää ja helppo asentaa. Sillä saadaan työtiloihin edullisesti ja ympäristöystävällisesti miellyttävää lämpöä talvipakkasilla ja viileyttä kesähelteillä.

Ilmalämpö- sekä ilma-vesi -lämpöpumput ottavat lämpöenergian ulkoilmasta ja siirtävät energian huoneilmaan tai lämminvesivaraajaan, jolla lämmitetään patterit, lattialämmitys ja käyttövesi.

Miksi lämpöpumppu?

 • Säästää jopa puolet lämmityskustannuksista
 • Suodattaa sisäilman epäpuhtauksia ja vähentää allergista oireilua
 • Poistaa kosteutta ja viilentää kesällä
 • Tasoittaa lämmön koko huonetilassa
 • Energian hinnan noustessa säästöt lisääntyvät

Edustamiamme lämpöpumppumerkkejä.

 • Innova
 • Hitachi
 • Mitsubishi
 • Panasonic
 • Samsung
 • Toshiba

Ota yhteyttä:
Johan Strandberg, puh. 010 3950 429, johan.strandberg@hhkp.fi

Putki- ja ilmastointityöt

Vesi virtaa ja ilma vaihtuu – oikealla tavalla.

HH-kiinteistöpalvelujen LVI-alan ammattilaiset ovat valmiina palvelukseenne. Teemme kiinteistökohtaiset hana- ja patterisaneeraukset, jäädytystä vaativat korjaustyöt, venttiili- ja säätötyöt, lämmönvaihtimien vaihdot ja monet muut vaativat alan erikoistyöt.

Pidämme kunnossa myös niin ilmanvaihdon koneet kuin ilmastointi- ja jäähdytyslaitteistotkin. Korjaamme moottorit, mittaamme ja säädämme ilmamäärät ja virtaukset. Tarvittaessa seuraamme tilannetta ja huolehdimme siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Ota yhteyttä:
Henri Kallio, puh. 010 3950 442, henri.kallio@hhkp.fi

Automaatiotyöt

Pidetään kiinteistötekniikka hallinnassa.

Automaation oikealla ja järkevällä käytöllä saadaan usein energiataloudellista hyötyä. Huollamme, korjaamme ja viritämme muun muassa lämmitysverkostot, ilmastoinnit ja muut ohjaus- ja säätötekniikkaa käyttävät laitteistokokonaisuudet optimitilaansa. Hoidamme myös hyvin toimivat ja helposti hallittavat kiinteistötekniikan automaatiohankkeet.

Erityisesti kiinteistönpidon tarpeita ajatellen olemme kehittäneet oman säätö- ja valvontatuotteen – käytännön kokemukset hyötykäytössä.

Ota yhteyttä: Juha Seppi, puh. 010 3950 374, juha.seppi@hhkp.fi

Hälytyskeskus- ja valvomopalvelut

Valvomo ei nuku.

Valvomomme tarjoaa parhaat mahdollisuudet kiinteistötekniikan toiminnan analyyttiseen seurantaan, käyttöön ja raportointiin sekä hälytysten tarkkailuun. Valvomme ympäri vuorokauden. Jatkuvalla seurannalla vältytään yllätyksiltä ja päästään säästöihin.

Valvontaa tarpeen ja kohteen mukaan.

 • Asiakaspalvelu ja vikailmoitukset
 • Kulunvalvonta ja hälytysjärjestelmät
 • Analyyttinen kiinteistötekniikan valvonta
 • Kamerajärjestelmien jatkuva seuranta

Asiakaspalvelumme vastaa aina ja vikailmoitukset otetaan vastaan mihin vuorokauden aikaan hyvänsä.

Myös asiakkaidemme hälytysjärjestelmä tai kameravalvonta voidaan liittää valvomoomme, jolloin otamme vastaan kiinteistöstä tarvittaessa useita erilaisia hälytyksiä – tavallisimmin ainakin murtohälytykset. Hälytyksen vastaanotettuamme ryhdymme välittömästi ennalta sovittuihin toimenpiteisiin.

Ota yhteyttä:
Harri Koivisto, puh. 010 3950 372, harri.koivisto@hhkp.fi

Kylmätekniikka

Kylmää kyytiä – tarpeen mukaan.

Huolehdimme kaikkien kylmiölaitteistojen toimivuudesta avaimet käteen -periaatteella. Saneeraamme, huollamme ja korjaamme talous- ja kellarikylmiöt sekä vedenjäähdytyslaitteistot ja ilmastoinnin jäähdytykset. Teemme kaikki lakisääteiset tarkastus- ja huoltotyöt raportteineen ja otamme vastuun säännöllisistä määräaikaishuolloista.

Tunnemme kylmäaineiden käyttöä ja niiden käsittelyä koskevat EU-direktiivit ja Suomen lainsäädännön ja päivitämme tietojamme jatkuvasti. Ammattilaiset kantavat vastuuta myös ilmastonmuutoksen hillinnässä.

HH-kiinteistöpalveluilla on tarvittavat luvat sähkötöiden tekemiseen ja kylmäaineiden käsittelyyn sekä tehtäviin erikseen koulutettu henkilöstö. Kylmälaitosten asennusliikkeitä ja asennusoikeuksia valvoo TUKES.

Ota yhteyttä:
Risto Säkkinen, puh. 010 3950 373, risto.sakkinen@hhkp.fi

Rakennustekniset palvelut

Sujuvaa remonttiapua.

Palveluihimme kuuluvat myös rakennustekniset työt laidasta laitaan. Hoidamme kaikki kiinteistöissä eteen tulevat korjaukset.

 • Kylpyhuoneremontit
 • Kosteusmittaukset
 • Rakenteiden kuivatukset
 • Kosteuseristykset
 • Laatoitustyöt
 • Saunaremontit
 • Matto- ja parkettityöt
 • Tapetoinnit ja maalaukset

Näiden lisäksi muut kirvesmiestyöt kuten aidat, jätekatokset, pihakalusteiden korjaukset sekä leikkikenttien ja leikkivälineiden kunnostukset maanrakennustöineen.

Meillä on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti ja annamme aina todistuksen kosteuseristyksestä. Lisäksi laadimme taloyhtiöiden tarvitsemat energiatodistukset.

Ota yhteyttä:
Niilo Rautionmaa, puh. 010 3950 376, niilo.rautionmaa@hhkp.fi

IV-puhdistukset

Puhdasta ilmaa on hyvä hengittää.

Hyvä sisäilma tarvitsee puhtaat putkistot. Teemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset sekä mittaukset ja säädämme virtaamat optimilukemiin. Tarvittaessa kanavistot voidaan myös kuvata. Kaikista toimenpiteistä teemme tarkan raportin.

Ota yhteyttä:
Mikko Jykelä, puh. 010 3950 375, mikko.jykela@hhkp.fi

Tekniset mittaukset

Mitataan ensin – tehdään sitten.

Jos kiinteistössä on havaittu ongelmia teemme tarvittaessa monipuolisesti erilaisia teknisiä mittauksia ja tarkastuksia.

Kosteusmittauksilla ja -kartoituksilla selvitetään mahdolliset kosteusongelmat ja sisätilojen lämpökuvauksilla päästään asunnon lämpövuotojen jäljille.

Mittauksista ja tarkastuksista laadimme seikkaperäiset raportit ja annamme tarvittaessa ehdotuksemme korjaaviksi toimenpiteiksi.

Ota yhteyttä:
Niilo Rautionmaa, puh. 010 3950 376, niilo.rautionmaa@hhkp.fi

Yhteystiedot

Kallio, Henri

Henri Kallio

työnjohtaja
puh. 010 3950 442
henri.kallio(at)hhkp.fi

Putki- ja ilmastointityöt

Rautionmaa, Niilo

Niilo Rautionmaa

työnjohtaja
puh. 010 3950 376
niilo.rautionmaa(at)hhkp.fi

rakennustekniset työt ja kosteuskartoitukset

Säkkinen, Risto

Risto Säkkinen

työnjohtaja
puh. 010 3950 373
risto.sakkinen(at)hhkp.fi

sähkötyöt, kylmätekniikka

Seppi, Juha

Juha Seppi

työnjohtaja
puh. 010 3950 374
juha.seppi(at)hhkp.fi

automaatiotyöt

Koivisto, Harri

Harri Koivisto

palveluesimies
puh. 010 3950 372
harri.koivisto(at)hhkp.fi

vartiointi-, hälytyskeskus- ja valvomopalvelut

Yhteydenottopyyntö