Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Kun tekniikka toimii, talo toimii.

Tekniikka on olennainen osa nykykiinteistöjä. Lämmityksen, sähkön, veden ja ilmanvaihdon lisäksi on huolehdittava usein myös ilmastoinnista ja muista jäähdytysratkaisuista sekä yhä useammin myös talon automaatiosta.

Pidämme huolta talotekniikasta kokonaisvaltaisesti, myös tulevaisuuden tarpeet muistaen. Kiinteistöjen omistajien ja käyttäjien etu on, että niin rakennuksen kuin eri teknisten ratkaisujenkin elinkaari ja energiatehokkuus vaikuttavat huoltokäytäntöihin.

Talotekniikka kiinteistöjen palveluksessa.

 • Putkityöt ja ilmanvaihto
 • Automaatio
 • Remontointi
 • Monipuoliset valvomopalvelut

Asiakkaidemme kirjo on laaja. Pien- ja kerrostaloista liikerakennuksiin ja teknologiakeskuksiin. Tiivis yhteistyö kaikkien merkittävien laitteisto- ja ohjelmistotoimittajien kanssa pitää osaamistamme yllä.

Rakennekorjaukset ja remontit, kuten maalaus- ja tapetointityöt, lattia- ja mattotyöt kuuluvat myös taloteknisiin palveluihimme. Märkätilojen saneeraukset teemme VTT-sertifioidusti.

Apu on lähellä.

Tarjoamme laajasti talo- ja rakennusteknisiä palveluita; korjaamme viat ja urakoimme kaikki lämpöön, veteen, ilmanvaihtoon, rakenteisiin ja automaatioon liittyvät työt. Lisäksi valvomomme palvelee ympäri vuorokauden ja vuoden jokaisena päivänä – valtakunnanlaajuisesti.

Talotekniikka

Putki- ja ilmastointityöt

Vesi virtaa ja ilma vaihtuu – oikealla tavalla.

HH-kiinteistöpalvelujen LVI-alan ammattilaiset ovat valmiina palvelukseenne. Teemme kiinteistökohtaiset hana- ja patterisaneeraukset, jäädytystä vaativat korjaustyöt, venttiili- ja säätötyöt, lämmönvaihtimien vaihdot ja monet muut vaativat alan erikoistyöt.

Pidämme kunnossa myös niin ilmanvaihdon koneet kuin ilmastointi- ja jäähdytyslaitteistotkin. Korjaamme moottorit, mittaamme ja säädämme ilmamäärät ja virtaukset. Tarvittaessa seuraamme tilannetta ja huolehdimme siitä, että kaikki toimii niin kuin pitääkin.

Ota yhteyttä:
Henri Kallio, puh. 010 3950 442, henri.kallio@hhkp.fi

Automaatiotyöt

Pidetään kiinteistötekniikka hallinnassa.

Automaation oikealla ja järkevällä käytöllä saadaan usein energiataloudellista hyötyä. Huollamme, korjaamme ja viritämme muun muassa lämmitysverkostot, ilmastoinnit ja muut ohjaus- ja säätötekniikkaa käyttävät laitteistokokonaisuudet optimitilaansa. Hoidamme myös hyvin toimivat ja helposti hallittavat kiinteistötekniikan automaatiohankkeet.

Erityisesti kiinteistönpidon tarpeita ajatellen olemme kehittäneet oman säätö- ja valvontatuotteen – käytännön kokemukset hyötykäytössä.

Ota yhteyttä: Juha Seppi, puh. 010 3950 374, juha.seppi@hhkp.fi

Hälytyskeskus- ja valvomopalvelut

Valvomo ei nuku.

Valvomomme tarjoaa parhaat mahdollisuudet kiinteistötekniikan toiminnan analyyttiseen seurantaan, käyttöön ja raportointiin sekä hälytysten tarkkailuun. Valvomme ympäri vuorokauden. Jatkuvalla seurannalla vältytään yllätyksiltä ja päästään säästöihin.

Valvontaa tarpeen ja kohteen mukaan.

 • Asiakaspalvelu ja vikailmoitukset
 • Kulunvalvonta ja hälytysjärjestelmät
 • Analyyttinen kiinteistötekniikan valvonta
 • Kamerajärjestelmien jatkuva seuranta

Asiakaspalvelumme vastaa aina ja vikailmoitukset otetaan vastaan mihin vuorokauden aikaan hyvänsä.

Myös asiakkaidemme hälytysjärjestelmä tai kameravalvonta voidaan liittää valvomoomme, jolloin otamme vastaan kiinteistöstä tarvittaessa useita erilaisia hälytyksiä – tavallisimmin ainakin murtohälytykset. Hälytyksen vastaanotettuamme ryhdymme välittömästi ennalta sovittuihin toimenpiteisiin.

Ota yhteyttä:
Harri Koivisto, puh. 010 3950 372, harri.koivisto@hhkp.fi

Rakennustekniset palvelut

Sujuvaa remonttiapua.

Palveluihimme kuuluvat myös rakennustekniset työt laidasta laitaan. Hoidamme kaikki kiinteistöissä eteen tulevat korjaukset.

 • Kylpyhuoneremontit
 • Kosteusmittaukset
 • Rakenteiden kuivatukset
 • Kosteuseristykset
 • Laatoitustyöt
 • Saunaremontit
 • Matto- ja parkettityöt
 • Tapetoinnit ja maalaukset

Näiden lisäksi muut kirvesmiestyöt kuten aidat, jätekatokset, pihakalusteiden korjaukset sekä leikkikenttien ja leikkivälineiden kunnostukset maanrakennustöineen.

Meillä on VTT:n myöntämä märkätilasertifikaatti ja annamme aina todistuksen kosteuseristyksestä. Lisäksi laadimme taloyhtiöiden tarvitsemat energiatodistukset.

Ota yhteyttä:
Niilo Rautionmaa, puh. 010 3950 376, niilo.rautionmaa@hhkp.fi

IV-puhdistukset

Puhdasta ilmaa on hyvä hengittää.

Hyvä sisäilma tarvitsee puhtaat putkistot. Teemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien puhdistukset sekä mittaukset ja säädämme virtaamat optimilukemiin. Tarvittaessa kanavistot voidaan myös kuvata. Kaikista toimenpiteistä teemme tarkan raportin.

Ota yhteyttä:
Henri Kallio, puh. 010 3950 442, henri.kallio@hhkp.fi

Tekniset mittaukset

Mitataan ensin – tehdään sitten.

Jos kiinteistössä on havaittu ongelmia teemme tarvittaessa monipuolisesti erilaisia teknisiä mittauksia ja tarkastuksia.

Kosteusmittauksilla ja -kartoituksilla selvitetään mahdolliset kosteusongelmat ja sisätilojen lämpökuvauksilla päästään asunnon lämpövuotojen jäljille.

Mittauksista ja tarkastuksista laadimme seikkaperäiset raportit ja annamme tarvittaessa ehdotuksemme korjaaviksi toimenpiteiksi.

Ota yhteyttä:
Niilo Rautionmaa, puh. 010 3950 376, niilo.rautionmaa@hhkp.fi

Yhteystiedot

Salmela, Petri

Petri Salmela

palvelupäällikkö
gsm. 010 3950 318
petri.salmela(at)hhkp.fi

Petri vastaa talotekniikkayksikön toiminnasta ja toimii työnjohdon esimiehenä.

Kallio, Henri

Henri Kallio

työnjohtaja
puh. 010 3950 442
henri.kallio(at)hhkp.fi

Putki- ja ilmastointityöt

Rautionmaa, Niilo

Niilo Rautionmaa

työnjohtaja
puh. 010 3950 376
niilo.rautionmaa(at)hhkp.fi

rakennustekniset työt ja kosteuskartoitukset

Seppi, Juha

Juha Seppi

työnjohtaja
puh. 010 3950 374
juha.seppi(at)hhkp.fi

automaatiotyöt

Koivisto, Harri

Harri Koivisto

palveluesimies
puh. 010 3950 372
harri.koivisto(at)hhkp.fi

vartiointi-, hälytyskeskus- ja valvomopalvelut

Yhteydenottopyyntö