Sivusto toimii parhaiten Internet Explorerin versiolla 9 tai uudemmalla. Ole hyvä ja päivitä selaimesi.

Meillä siivotaan niin kuin on sovittu.

Noin 100 HH-kiinteistöpalveluiden siivousalan ammattilaista työskentelee asiakkaidemme luona kohdaten heidät päivittäin kasvoista kasvoihin. Työnsä he tekevät aina yhtä huolellisesti. Siivouksessa laatu on sitä, että tehdään kaikki sovitut asiat, sovittuina aikoina ja sovitulla tavalla. Toimintamme perustuu luottamukselliseen yhteistyöhön ja asiakkaiden kuuntelemiseen. Luotettavuus onkin siivouksessa tärkeintä.

Meillä on sopimusasiakkaita noin 550 ja siivottavaa pinta-alaa 300 000 m2. Siis 30 hehtaaria säännöllisesti puhtaana pidettävää lattiapintaa. Siihen tulevat luonnollisesti lisäksi muut sovitut työt.

Toivomme voivamme olla kumppani, jolle voit huoletta uskoa avaimesi.

  • Kiinteistösiivous
  • Toimitila-, tuotanto- ja terveydenhoitotilojen siivous
Siivouspalvelut - imurointi

Kiinteistösiivous

Kiinteistösiivouksessa osaaminen näkyy.

Nykyaikaiset koneet ja siivousmenetelmät ovat kiinteistöjen siivoamisessa itsestäänselvyys, mutta parhaaseen laatuun päästään vain pysyvän henkilöstön ammattitaidolla ja kymmenien vuosien kokemuksella.

Ammattilaisen jälki näkyy heti sisään tullessa. Teemme työtämme asiakkaidemme parhaaksi, puhdasta on ilo tehdä.

Ammattitaitoista perussiivousta.

Perussiivous on tavallisimmin erikseen sovittava ja kertaalleen suoritettava työ, joka vaatii kokemusta, ammattitaitoa ja usein myös erikoiskoneita ja -aineita esim. vahan poistaminen ja uudelleen vahaus, lisäksi seinien ja katon pesu, ikkunoiden pesu.

Toimitilasiivous

Toimitilojen räätälöity siivouspalvelu.

Puhtaat toimitilat ovat työviihtyvyyden ja -tyytyväisyyden perusta ja myös osa yrityksen imagoa. Edustavan toimiston puhtauden aistii vieras varmasti ja oma henkilöstö osaa sitä arvostaa. Tarkoituksenmukainen ja järkevä puhtaustaso on myös osa turvallista, viihtyisää ja terveellistä työympäristöä.

Oikea siivous on myös taloudellisesti järkevää. Hyvin hoidettuna tilojen pintamateriaalit kestävät pitkään ja pitävät yllä kiinteistön arvoa.

Työnjohto ja yhteydet

Hyvin suunniteltu ja johdettu palvelu on tehokas.

Asiakkaalle yksilöllisesti räätälöity palvelu on joustava. Se luo vahvan pohjan toiminnalle myös tilanteiden muuttuessa. Kokonaistaloudellinen ylläpitosiivous suunnitellaan aina asiakkaan tarpeiden mukaan. Henkilöstömme vankka ammattitaito sekä nykyaikaiset siivousmenetelmät ja -koneet varmistavat puolestaan sen, että suunnitelman mukainen siivousohjelma voidaan toteuttaa.

Huolehdimme myös henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Haluamme tehdä työtämme asiakkaidemme parhaaksi, iloisin mielin.

Alenius, Hanna

Hanna Alenius

palveluesimies
puh. 010 3950 324
hanna.alenius(at)hhkp.fi

Etelä-Tampere, Pohjois-Hervanta, Kangasala ja Pirkkala

Lankinen, Kati

Kati Lankinen

palveluesimies
puh. 010 3950 327
kati.lankinen(at)hhkp.fi

Etelä-Hervanta, Vuores, Lempäälä

Björkbacka-Lehto, Anu

Anu Björkbacka-Lehto

palveluesimies
puh. 010 3950 328
anu.bjorkbacka-lehto(at)hhkp.fi

Keskusta, Länsi-Tampere

Nousiainen, Kati

Kati Nousiainen

palveluesimies, perhevapaalla
kati.nousiainen(at)hhkp.fi

Yhteydenottopyyntö